Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 15%

Salgsbetingelser

GENERELT

Følgende betingelsene gjelder alle bestillinger (ordre) som kunden – heretter omtalt som «du» eller «deg» – sender til Cosmedic AS (eier av glonorway.no) – heretter omtalt som «glonorway.no», «vi» eller «oss» – via glonorway.no på alle plattformer (PC, nettbrett og mobiltelefon).

Det at du bruker glonorway.no og/eller sender inn en bestilling, betyr at du samtykker i alle betingelsene som her er fremlagt («Betingelser», «Betingelsene»). Pass på at du har lest og forstått betingelsene før du sender inn en bestilling.

Er du mindreårig må avtale godkjennes av foresatte. Bindende kjøpsavtale kan kun inngås med personer over 15 år.
Kredittkjøp kan kun gjennomføres med personer over 18 år.

 

LEVERINGSTID:

1-3 dagers leveringstid. Normalt vil du ha varene hjemme hos deg i løpet av 1-3 virkedager om du betaler med kort eller PayPal. Varene pakkes så fort betalingen er godkjent.  Vi etterstreber å sende ut varene innen 24 timer etter at bestillingen har kommet inn til oss. Leveringstiden på 1-3 virkedager gjelder fra du får en mail om at pakken er sendt fra vårt lager (som virkedager regnes mandag til fredag, ikke lørdag, søndag og helligdager). OBS: Etter helligdager og etter kampanjer kan behandlingstiden ta noe lengere tid enn normalt.

Posten kan ha interne forsinkelser som vi ikke får beskjed om. Dersom du ikke har mottatt pakken innen 10 virkedager, vil vi etterlyse ordren og sende deg en ny vare eller gi deg pengene tilbake.

Vi tar forbehold om at varer kan være utsolgt uten at dette kommer frem i nettbutikken, og at det kan være forsinkelser fra leverandører som går ut over oppgitt leveringstid.  Bestiller du varer som vi er gått tom for, og vi ikke kan skaffe dem i løpet av kort tid, vil du få beskjed om dette og vi vil finne en løsning for å levere varen så raskt som mulig. Ring oss gjerne på 24 11 29 00 eller send mail til ordre@cosmedic.no

Vi gjør oppmerksom på at du ved forsinket levering har rett til å heve kjøpet og få pengene igjen.

 

FRAKT OG GEBYRER:

  • GRATIS FRAKT for varekjøp over kr 500,-
  • Fraktgebyr kr 49,- for varekjøp inntil kr 500,-
  • ANGRERETT – Du har etter loven 14 dagers angrerett på produkter kjøpt fra nettbutikker.
  • INGEN TOLL  – Vi er et Norsk selskap med lager i Oslo. Du betaler derfor ingen toll.

Du betaler ingen fakturerings- eller ekspedisjonsgebyrer.

 

BETALING:

Vi har 2 ulike betalingsmetoder du kan velge mellom:

  1. Bank, Kredittkort (Visa, Eurocard eller Mastercard). Det er trygt å handle hos oss og ingen kan lese ditt kortnummer. DIBS AS, som er skandinavias største betalingsleverandør av online-betalingstjenester, står for transaksjonen.
  2. PayPal

 

PRODUKTER/VARER:

En presentasjon av bestemte produkter på glonorway.no på et bestemt tidspunkt utgjør ikke en garanti om at disse produktene eller tjenestene vil være tilgjengelige på et hvilket som helst tidspunkt.

Vi tar forbehold om at bilde/skrive/trykkfeil kan forekomme. Korrekt fremstilling av farger og nyanser er høyt prioritert hos oss, men det er kundens egen datamaskin og skjerminnstillinger som avgjør hvordan den vises hos hver enkelt. Vi kan dermed ikke garantere at bildene gjengir varens virkelige farge med 100% sikkerhet.

 

REKLAMASJON/ RETUR AV VARER:

Du har etter loven 14 dagers angrerett på produkter kjøpt fra nettbutikker. Angreretten er gjeldene fra den dagen du mottar varen.

Ønsker du å returnere hele eller deler av din ordre tar du kontakt med vår kundeservice for returetikett. Når returen er mottatt vil vi refundere deg beløpet du har betalt for varene.

Det er kundens ansvar å pakke produktene som skal returneres forsvarlig og godt nok, slik at de kommer fram til oss i god behold.

Merk at produktets eventuelle forsegling ikke må brytes. Produktet må heller ikke være brukt/ testet.

Har du mottatt feil varer eller varer med feil, sender vi deg nye varer uten ekstra kostnad for deg. Den feilsendte varen må sendes i retur (eventuelt bilde ved defekte varer), før korrekt vare kan sendes ut. Ta da kontakt med vår kundeservice på ordre@cosmedic.no eller på telefon 24 11 29 00. Husk å ha ditt ordrenummer tilgjengelig når du kontakter oss.

Returadresse:
Cosmedic AS
Kirkeveien 7, 0260 Oslo
NB! Husk å merke din retur med avsender og ordrenummer.

 

KUNDEINFO:

Opplysninger du gir oss vil ikke bli gitt videre, de vil bare være tilgjengelig for personer tilknyttet Cosmedic AS. Du kan når som helst be om at opplysninger om deg slettes.

 

FIRMAINFORMASJON:

Firmanavn: Cosmedic AS
Kontaktadresse: Kirkeveien 7, 0260 Oslo
Tlf: 24 11 29 00

Organisasjonsnummer: 985 074 054 MVA

 

KUNDESERVICE:

Kontakt oss på:
Tlf: 24 11 29 00 (mandag – torsdag 09.00 – 17.00 og fredag 09.00-16.00)
Mail: ordre@cosmedic.no (besvares innen 24 timer på hverdager).

Vi ønsker deg en riktig god handel!