Precise Micro Browliner

kr 275,00

Ram inn og form brynene enklere enn noen gang! Med en unik presisjon fyller den ultratynne lineren inn mellomrommet mellom brynshårene. På den måten får du et naturlig resultat, med det som ser ut som naturlige hårstrå.  Den voksbaserte konsistensen gjør at «hårstråene» holder hele dagen.

Farge
cinder
ash
auburn
blonde
dark brown
light brown
raven

Clear selection
Varenummer: I/A Kategorier: ,

Bruk en lett hånd for å gjenskape de naturlige hårene. Fyll inn mellom og rundt hårene for å oppnå ønsket størrelse og form. Bruk den innebyggede mascarakosten for å gre hårene på plass eller for å duse.

Før første gangs bruk, påfør på baksiden av hånden for å myke opp lineren for enklere påføring.
Ikke overeksponer spissen ved å skru den for langt ut, da kan den lett brekke. For en dusere påføring, jobb “bakover” med lineren, med et lett trykk. Start ved midten av brynet og jobb deg innover mot neseroten og utover mot halen på brynet.

Diisostearyl Malate, Triethylhexanoin, C20-40 Acid, C20-40 Alcohols, Polyethylene, Synthetic Wax, Glyceryl Behenate/Eicosadioate, Ethylene/Propylene Copolymer, Ethylcellulose, Boron Nitride, VP/Eicosene Copolymer, Tocopherol (Vitamin E), Ascorbyl Palmitate (Vitamin C), (+/-): Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Mica (CI 77019)